پاورپوینت درباره تدابير خوردن و آشاميدن

نوع فایل : پاورپوینت( Power Point )قابل ویرایش تعداداسلاید :82 اسلاید بخشی ازاسلایدها: مبنای تقسیم بندی خوراکی ها: 1- تأثیر به ماده (انواع غذا) 2- تأثیر به کیفیت (انواع ادویه) 3- تأثیر به خاصیت (سم یا پادزهر) اقسام خوراکی ها: 1- غذای مطلق (زرده تخم مرغ، گوشت لطیف، گندم) 2- دوای مطلق (دارچین و زنجبیل، فلفل) 3- غذای دوایی (کاهو، کدو، انگور) 4- دوای غذایی (سیر، توت، خرما) 5- ذوالخاصیه (پادزهر یا سم) روغن گاو، سیب، جدوار افیون، سم مارها اقسام .

دریافت فایل


اینترنتی تأثیر ,پاورپوینت ,تدابير خوردن ,درباره تدابير ,پاورپوینت درباره ,درباره تدابير خوردن ,پاورپوینت درباره تدابير منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه آرایشی بهداشتی هربال طراحی سایت اتوماسیون اداری کوچک فروش عسل گوسفندی four-leaf-clover اسناد بهارستان | مجلات | علمی ترویجی | فصلنامه اسناد بهارستان فروشگاه معرفی اجناس Haisleyotpt7 WebSite روستا دانلود